Welkom in Sapanca Aqua Hotel

WELKOM IN SAPANCA AQUA HOTEL.

De uitverkoren optie in de regio, ideaal voor een leuk ontspannend weekend of om eens goed uit te rusten tijdens een heerlijk, lang en welverdiend zomerverlof.

Maak uw plannen volgens Sapanca Aqua Hotel.  Boek nu dadelijk voor een onvergetelijk verlof aan onvergelijkbare prijzen.

Zonder te ver reizen van de stad waar je woont, heb je een heerlijke vakantie.

Stel het niet uit tot morgen. Profiteer vandaag van deze unieke gelegenheid om dicht bij uw woonplaats te genieten van een prachtige vakantie, rust en vermaak, zonder ver te moeten reizen.

Standaard Kamers

Snakt u naar een kort, ontspannend weekend na een hectische werkweek of een welverdiend lang en plezierig zomerverlof om er eens helemaal tussenuit te zijn?   Klik hier om een kijkje te nemen in de superieure standaard kamers van Sapanca Aqua Hotel.

Familiekamer

Voor een verkwikkend weekend of een prettig zomerverlof samen met uw gezin hoeft u niet ver buiten de stad te gaan; klik hier voor meer informatie over onze kamers die ingericht zijn om te voorzien in alle behoeften van een familie van 5 personen.

Suites

Droomt u van een comfortabel vakantieverblijf waar aandacht is geschonken aan alle details?  Uw droom, ons opzet 3 een unieke ervaring. Klik hier voor meer informatie over de suites in Sapanca Aqua Hotel die met uiterste zorg zijn ingericht.

Deluxe Kamers

Verkiest u het verlof door te brengen in uw eigen appartement, uw eigen vertrouwde omgeving? In onze kamers geïnstalleerd met producten van hoge kwaliteit voelt u zich helemaal thuis terwijl u onbeperkt kunt genieten van een onvergetelijke vakantie. Klik hier voor meer informatie over onze Deluxe kamers.

.

Waarom wij?

Wij liggen dichtbij.

Sapanca Aqua Hotel, in de gemeente Sapanca, is centraal gelegen in de provincie Sakarya in Turkije, op drie uur afstand van Ankara en gemiddeld twee uur afstand van Istanbul.

Wij bieden u rust en vrede.

In de prachtige natuur rondom het Sapanca Meer, ver van het gewoel van de drukke stad, in een stille en rustige atmosfeer beschikt Sapanca Aqua Hotel over alle faciliteiten om u een prettig verblijf te verzekeren.

Wij zorgen voor pret en vermaak.

Zwembaden van verschillende grootte voor volwassenen en kinderen en het grootste Aquapark van de Oost Marmara regio vormen een bron van uitbundig vermaak en zorgen voor onvergetelijke vakantieherinneringen.

Wij hebben aan uw gezondheid gedacht.

Sapanca Aqua Hotel beschikt over een Turks Bad en een SPA center waar u ultieme gemoedsrust vindt terwijl uw lichaam zich vernieuwt en verse energie opdoet.

Vervoer

Sapanca Aqua Hotel

Çayiçi Mahallesi Sönmez Caddesi No: 47 54600 Sapanca / Sakarya

Tel: +90 264 582 52 37
rezervasyon@aquaotel.com.tr

Klik hier voor een routebeschrijving