DSC_0055

Uw aanbevolen adres voor een prettig weekend of een lang zomerverlof : Sapanca Aqua Hotel.

Sapanca Aqua Hotel, bedrijvig in vier seizoenen, met 36 kamers, 5 zwembaden (4 in openlucht, 1 binnen), een SPA center en het grootste waterpark van de Oost-Marmara regio opent zijn deuren voor klanten.

Ons complex, uitgerust met het grootste waterpark van de Oost Marmara regio, omvat eveneens 2 zwembaden van verschillende grootten en diepten voor verschillende leeftijdsgroepen. Naast het Waterpark waarvan onze gasten gratis kunnen gebruik maken beschikken we ook nog over een SPA center.

Ons hotel is ideaal gelegen, in een groene ruimte van 8000 m2 op nauwelijks 10 minuten wandelafstand van het meer dat naar de naam van de streek Sapanca Meer is genoemd. Geniet van heerlijke wandelingen en fietstochten in deze natuurrijke omgeving!

Ons complex telt 36 kamers, waarvan 19 standaard kamers, 7 familiekamers 2+1, 4 Junior Suites en 6 Deluxe Suites met in totaal 96 bedden. Al onze kamers, gepland in verschillende grootten en met het oog op verschillende behoeften, zijn voorzien van badkamer & toilet, internet aansluiting en haardroger en onze gasten kunnen gratis gebruik maken van het parkeerterrein.

De restaurants in Sapanca Aqua Hotel zijn erop gericht u te laten genieten van de diverse smaken van de Turkse keuken. Onze gerechten, bereid met verse ingrediënten, garanderen u en uw familie onvergetelijke gastronomische momenten.