Terwijl u zich bevrijdt van de dagelijkse stress en vermoeidheid van het stadsleven, is dit niet het moment om ook uw lichaam eens extra te verwennen?

In het SPA center van Sapanca Aqua Hotel dat 420m2 ruim is, een warmwaterbad van 27°C en een fitness unit omvat, belooft ons professioneel zorgteam door middel van speciale, doeltreffende massage technieken u volledige ontspanning en welbehagen van lichaam en ziel. Na een heerlijke massage met aromatische oliën, gepaard met het ontspannend effect van weldoende geuren, gaat u de wereld weer helemaal anders bekijken. Een goede SPA massage bevrijdt de huid van afgestorven cellen, herstelt het mineraal evenwicht van het lichaam, verdrijft vermoeidheid, geeft verse energie, verzacht bepaalde pijnen en ondersteunt de opbouw van nieuwe huidcellen.

Turkse baden (Hamam) die tot de voornaamste overlevende erfenissen van de Ottomaanse cultuur behoren, kennen verscheidene reinigingsrituelen. Ze bestaan uit meerdere afdelingen met een verschillende warmtegraad en kunnen worden uitgebreid met een zwembad en een sauna. De Turkse baden zijn vandaag in Turkije en in de wereld voornaamste locaties voor lichaamsreiniging die nog actief zijn.

In Sapanca Aqua Hotel vindt u een uitstekend voorbeeld van een Turks bad, dat over de geschikte installatie beschikt zowel voor een wasbeurt als voor een goede massage. Onze hamam die u vlug en gemakkelijk kunt benutten, omvat een grote verwarmde steen (göbek taşı) 8 grote marmeren waskommen (kurna), een droge Turkse sauna en een Finse sauna. Verder, als u het wenst, kan ons professioneel personeel u nog vergasten op een flinke wasbeurt met een hard washandje (kese) en een schuimmassage.

Voor uw lichamelijk en geestelijk welzijn verwachten wij u in het SPA center van Sapanca Aqua Hotel.

De diensten waarvan u gebruik kunt maken in het SPA center van Sapanca Aqua Hotel vindt u hieronder:

Klassieke massages
Kese
Peeling
Alle lichaamsmassage met olie
Aromatherapie massage met massage olie
Sportmassage
Ontspannen massage
S.P.A. massages
Thaise massage
Traditionele Bali Massage
Lymfedrainage massage
Mix massage
Indiase hoofdmassage
S.P.A. lichaamsverzorging
Thermische klei therapie
Alle lichaam verstevigende zeewier zorg
Cellulite massage
Gezichtsmasker zorg
Medische massages
Medische rugmassage
Medische voetmassage
Terug therapie met hete kopjes
Alle lichaam therapie met hete kopjes
Medische hoofdmassage